Direkt från hjärtat.

Jag måste få skriva av mig. Även om en del kanske reagerar så är det inte för eran skull. . . - jag blir så jävla irriterad på att det alltid finns folk som ska lägga sig och tycka och tänka så jävla mkt. Jag och min man har gått igenom helvetet och sen kommit tillbaka . För 3 år sen gjorde han en grej som fick oss att bryta . Men VI hittade tillbaka till varandra VI valde att gå vidare ifrån det. JAG valde att bli gravid , JAG valde att gifta mig . Mehmet är mannen i mitt liv . Det spelar ingen roll att vi kan bråka varje dag som det blir ibland med 2 barn jobb ett hem osv . JAG har valt det här för mig och mina barn . Och vet ni . Det är alltid den man minst anar som alltid är den som snackar mest skit . Mitt förhållande är verkligen upp och ner men mehmet håller mig alltid bakom ryggen. Han är den som alltid ställer upp , den som är där när ingen annan finns . Den som håller mig på jorden när jag drömmer mig iväg . Han är den JAG valt att spendera mitt liv med och även om jag många ggr vill kasta ut honom , långt iväg från oss så är han fortfarande MIN MAN . Tacka fan för att jag slutat lyssna på alla "vänner" för annars hade jag varken haft mina tjejer eller haft det liv jag lever idag. Tänk om alla bara kunde bry sig mer om sitt egna och mindre om andras . Mitt liv mina val . . Var bara glad att jag mår bra istället för att hitta fel på allt. Usch för såna som du .

:)

Äntligen blev jag av med bäddsoffan ! Har tjatat länge nu om att jag inte gillar den. Att det blir mer plats i rummet utan den och alla olika förklaringa du kan komma på . Egentligen skulle någon annan haft den . Men den tjejen spelade så fin när hon väl kom hit att hon var bättre utan. Kom ett lite äldre par och tog den direkt. :) nu blev det massa mera plats i Elifs rum. Förhoppningsvis kan jag fixa så det ser bra ut fram tills hon får nytt där inne :)

Äntligen

Äntligen är kurtlar vadisi pusu tillbaka. ! Det är våran grej mehmet och jag . Laddar ner det några timmar efter det gått på tvn och sen kryper upp i ett hörn och tittar. Mys ! Har följt det sen det började . . Nu har vi iaf myskväll tillsammans med polat :)

Ja

Höll på att dö idag när jag hörde Elif ramla i trappan idag. Trodde hon rulla ner med huvudet före för de var precis så det lät . Som tur var hade hon åkt på rumpan men slog en bra bula i pannan. Blev helt jävla livrädd ! . - Ceyda har lyckats snurra runt ett helt varv idag. Tror hon har hört mig när jag pratat om att jag vill att hon lär sig det. Sa de sist 2min innan hon gjorde det oxå. Blir så glad när hon gör allt som hon ska , att hon orkar när hon är så tung. Men min flicka mår helt super bra ! Ingen kärlek är större än den vi delar ! Det är jag och mina tjejer mot världen

Elif ramla ner för sten trappan idag :(


The best

Jag utnämner härmed mina egna svärföräldrar som dom bästa ! . Helt sjukt att dom orkar. Först tar dom hand om Ceyda varje dag . Som förövrigt snurrade ett helt varv idag. Så duktig min lilla Tjockis . Sen tvekar dom aldrig när de handlar om Elif och sen var dom och köpte nya utekläder till barnen idag. Bara sådär ! Elif fick en kitty jacka som hon kan ha nu när de är kallt och Ceyda fick en vinter overall , helt jävla perfekt ! Älskar dom

Min alldeles egna

CEYDOSH!




Såhär ser hon ut mesta delen av dagarna .. Skrattar å har sig =)


Elifs nya väggdekor.


mina små tjejer ..

Ceyda har vart super grinig sen igår då hon fick vaccin ... Lite känsligare när tänderna kommer .. Men snorar å hostar som en hel karl !

Elif hann vara på dagis 1½timme på dagis idag innan dom ringde ... Då hade hon 38,9 i feber ..Nyss hade hon 40,2 . Det kommer bli en låååång helg det här .
Skönt var ju iaf att jag var hemma så ja kunde gå å hämta Elif på en gång . Man såg direkt när jag kom att hon mådde dåligt . Ögonen hängde å hon var alldeles rosig på kinderna .

Nu sitter hon å halvsover här brevid mig .. Ska få lite välling å sen lägga sig å vila . Skönt att Baba e ledig imorrn å fredag oxå så vi kan göra långhelg tillsammans . Mysigt med massa dagar tillsammans ..



Ska fortsätta kramas med mina sjukisasr nu ... det behöver dom .

Bvc

Var på bvc idag med Ceydosh :) . Hon fick 2 sprutor i benen som gjorde förjävligt ont och allt det vanliga bara:) min stora tjej har blivit ännu större . . . Väger idag 5mån5dag - 9655g och är 69cm lång . Bvc sköterskan tycker hon är jätte fin men för att Ceyda ska slippa ha de jobbigt sen vill hon att vi börjar minska på hennes mat. Ingen Välling på kvällarna och sen mat på dagarna. - jag som sett fram emot att få ge henne tjockare riktig Välling på kvällarna så hon sover bättre men Ja. Haha. Tydligen inte . Det är ju för Ceydas bästa och Vad vore jag för människa om jag tänkte mer på min sömn än hennes liv . Inget går före mina barn ! . Nu är hon iaf bara allmänt grinig . Får se om det blir jobb imorrn. Båda tjejerna känns varma och dåliga . Ska fortsätta leka med Ceyda lite innan vi går och lägger oss . :)

Tanden ..

Herreguuuud - jag vet inte om ja ska ta ut det värsta i förskott lr om det kan bli värre ..
Men Ceyda håller på å få tänder i tandköttet . Det är ju det som är allra värst - sen e det bara genomsprickningen och för Elif gick d bra .. bara det första som var jobbigt ! .

Ceyda gapar å har sig heeela jävla tiden . Inget duger å hon har verkligen lärt sig skrika !
Jag hoppas inte det blir värre ..

Kan ju tala om att det är jäävla skönt att få gå ifrån dom få timmarna jag e ifrån .
Den tiden ensam är guldvärd !!!

beslutsångest ...

åååh.. vet inte riktigt hur jag ska göra ..

För det första ska bebis ta sprutor på tisdag - vet inte om det blir 2 lr 3 .. beror lite på hur mkt bvctanten vill ge .

Men sen på torsdag är det en grej som jag verkligen verkligen verkligen vill uppleva .. - det ar ett bra tag sen och grejen ifråga ville verkligen verkligen att vi 4 skulle vara med .
Nu e ju grejen - blir bebis sjuk utav sprutorna vilket jag tror då det är vääääldigt känsligt med allt just nu när tänderna är på g . Men annars då ? det känns lite som att d e värt att "svabba" just för det här - men asså ..

åååh jag e sämst på sånt här .. Måste överlägga med min andra halva vad han tycker . så får vi se ...


beslutsångest !!!

Lördag

Solen skiner ! ! :) - spenderat morgonen i tvättstugan , alltid lika glamouröst där nere :) tvättar soffan efter en morgon kräk från Elif ! Resten av dagen får ta oss dit vi kommer . . Iaf en liten stund i solen ska vi hinna med :) . Vad gör ni idag ?

Jobba . .

Vi jobbar ca 9 kvinnor på mitt jobb och ändå hänger alla gardinstänger på sne , blommorna dör , allt är huller om buller . Man kan nästan tro att de enbart är män här som inte vet hur man städar . Tog min rast till att städa personal rummet . Blir mkt trevligare att sitta här och dricka the utan massa papper i ansiktet . . Snart tar jag helg iaf och oj Vad jag ska försöka slappa . Inte göra många drag . . Ha en trevlig helg ! :)

Jag vill

Vill lägga mig i sängen med båda mina små tjejer och inte behöva gå upp vid 6 imorgon . . Jag är så trött , det blev för mkt idag vilket resulterade i ett gråt och krama mamma kalas . - är något helt sjukt stolt över mitt jobb med Elif . Hon har växt upp och blivit till en omtänksam kärleksfull snäll tjej . Inget kan få mig att må bättre än kärleken mina tjejer ger mig . . .

Drottning


Drottning


Vissa dagar. . .

Vissa dagar är kortare än andra :) idag var en bra dag. Hämtade tjejerna , hem och åt lite mat. Plockade städade diskade och sen ut och leka . . Vi har hunnit med så mkt att de känns som att klockan är 3 på natten. Nu ska Jag iaf passa på att sova . Njuta av mitt egna lugn när de väl infinner sig . :)

Skrämmande

Alla dessa underbara dagar utan bråk och skrik som vi kan ha jag och mina tjejer skrämmer mig . - hur tungt och jobbigt det än kan vara så älskar jag att vara gravid . Detta resulterar i att jag vill ha massa massa massa snälla barn . Hjälp. Är inte redo alls för fler barn nu. Båda måste växa mera . Vill inte förrän Ceyda är ca 5 . Men de är ju så mysigt. Alla dessa underbara dagar. <3

Söndag

Söndag söndag söndag ! ...

Idag har vi städat tvättat å sen haft terror besök ! .
Suttit nästan hela och tittat på allt med worldtradecenter oxå . Så jävla hemskt ! förstår inte grejern riktigt - hur i helvetet man kan göra sådär !!! - Men sen har vi även alla andra som blir dödade , svälter ihjäl osv osv osv .. Vart tog all deras minnestid vägen ? Det är så svårt det där.. vart ska man börja å finns det något slut på skitet som händer överallt ??

Kvällen har jag spenderat med min storasyster med alla barn - Elif och Giarlize har jagat varandra , hållt på att dränka varandra i badkaret och sen bara rivit ! sådär som det ska vara .. Jag har aldrig haft en särskilt nära relation med min kusiner och det gör mig så lycklig att både jag och linda värdesätter en nära relation inom familjen . Barnen äääälskar varandra och det är viktigt för mig !! ..



Nu sover dom å jag njuter av lugnet ..
Ska ställa mig i duschen alldeles straxt och sen göra mig redo för en lååång vecka!


<3



Lördag.

Vi började dagen tidigt idag. Ceyda vaknade redan halv 7 imorse . Men men , var iväg på finbesök hela förmiddagen . . Hämta tjejerna efter och resten av dagen har bara vart seg ! . Städning som alltid och sen mötte vi upp Ceylan och snurra runt lite. Meningen var ju att vi skulle ner på solna dagen och titta på uppträdande och dans , men allt blev så sent så vi gick hem och tryckte Tacos som alltid.:) nu sover alla , Ceylan är påväg hem och jag landade på soffan. Hade landat i sängen om de inte var för att mehmet titta på fotboll där . . Hoppas ni haft en bra lördag

?

Precis fått höra en grej . En sån där grej som man gör precis ALLT för att ens dotter inte ska bli utsatt för . Och ännu en gång så har vi fått bevis på att sveriges rättsystem är helt jävla vidrigt . Vad gör man ? Varför tror folk att dom har rätt att göra Vad som helst mot vem som helst . ?! Varför ? Jag hoppas du dör en riktigt plågsam död .

Farsta

Vi hann knappt komma in idag efter lekstunden ute förrän mehmet ringde . Vi packade om väskorna och tog oss ut igen . Vi spenderar natten hos syster . Tydligen har de hänt något men ingen berättar Vad . Så nu sitter vi här och väntar i syster . Hon åkte iväg på fotbolls match med ett av barnen , men dom borde trilla innanför dörren snart alla 4. Vill veta Vad som hänt , se Vad man kan göra för hjälpa. Ingen verkligen ingen vill sitta i deras situation . . Nu ska barnen nattas så jag får vila huvudet lite. Ha en bra fredagskväll

Va ?

Förstår inte. Ni säger att de fortfarande är svart men när jag tittar så är den typ rosa . Förstår inte Vad felet är . ? Vad gör man

:(

Varför slutar det aldrig regna !?

Var tvungen att göra om lite.. vart så mörkt med det svarta .. För stunden är jag nöjd iaf haha ..

Imorgon är det äntligen verkligen ÄNTLIGEN fredag .. Jag är så jävla sliten efter jobb , barn å allt annat ..
På lördag har vi ju en morgondejt - men får försöka spendera resten av i det lugnaste modet som går ! .


Tjejerna sover nu , ceyda lär nog vakna för lite nattmat å sen ska jag nog oxå gå å lägga mig ! . Det är en dag imorgon som ska överlevas haha .





Ljuset i mitt liv !


Lördag

På lördag kör vi dejt 2 . Förhoppningsvis så får han träffa tjejerna oxå . Han ville det . Egentligen känns de lite elakt att han ska få spendera tid med mina men inte sina men tyvärr så har sveriges rättsystem fallit . Förra veckan var jobbig , förhoppningsvis blir denna gång lättare . Lite mer skratt och inte massa tårar :) . Ska fortsätta mitt jobbande nu . Vi ska iväg till biblioteket nu under eftermiddagen :) . Ha en fortsatt bra dag

Mmm

Hade bvc tid idag. Fick äntligen kolla upp Elifs ben som jag undrat en hel del över. Det är lite som att hon lyckas hitta varenda liten grej att snubbla på , haltar på ena benet . Men efter en läkartitt så var de så enkelt att Elif ärvt sin pappas plattfot :) haha. Så ingen fara där . Ska tillbaka om 2veckor och vaccinera Ceyda . Nu SOVA

Nej tack

Idag är jag trött ! Alltså sådär trött att jag vill gråta , blev på så pissigt humör nu under eftermiddagen och kvällen att jag hade behövt gå och gömma mig . - men helt jävla ärligt , vem funkar utan sömn ? Har blivit lite mkt bara , långa dagar på jobbet med mkt att göra. Barnen har inte kommit in i tryggheten med mamma iväg hela dagarna . Nämnde jag att jag är trött ?

Långt men underbar

Idag har det känts att jag lever . Vi började dagen med ett försök till städning - men med 2 små barn så blir de aldrig som man tänkt sig :) . Fortsatte sen till linda , träffade på hanna och sebastian och sen kom mehmet och hämta mig och vi 2 for vidare . - åkte för att äntligen få träffa angelo . Åh de var riktigt jobbigt . Vi pratade om allt som händer med honom och skrattade åt alla historier och allt som händer där inne . Sen var vi ju tvungna att ta allt de dåliga oxå så att de fick gå ur luften . Usch Vad jag grät och de gjorde han oxå . Det blir en sån kontrast på känslor där och här . Usch men de var riktigt skönt att få träffas . Efter de var ju inte dagen slut utan vi åkte vidare med barnen till tensta där de marknad . Elif dansa och sjöng och hade jätte kul . - Nu är vi hemma - ÄNTLIGEN . Är så trött att ögonen går i kors hehe . Så ska fortsätta den här långa dagen med min skönhets sömn . Hoppas ni haft en bra dag

Glömde ju !

Glömde ju helt bort ! Elif kissade själv på pottan igår ! Tidigare har hon bara suttit där och låtsas men igår kom det . Ville nästan gråta av lycka . Hon är så duktig min tjej !

RSS 2.0