Dagen :)

Hittade vägen till hagaparken hemifrån har idag. Gick runt där lite och hade det mysigt med barn och mamma . Lillebror med barn och tjej kom förbi sen , lekte , åt lite och sen tog vi en drink . Vodka mango . Den var god , hade velat att den var lite kallare men passade mkt bra iaf :) . Imorrn kör vi vasa parken med en släkting . Ceyda stannar med mormor. Natten till måndag börjar fastan . Osammanhängande nu men bloggar från mobilen . Saknar min man gör jag iaf . Ca 1 vecka kvar bara innan vi får kramas igen :)

<3

Idag har vi spenderat dagen på stranden ..
Elif har fått armpuffar med Hello kitty på så hon bara springer rakt ut i vattnet !! går å går å går även om hon har vatten övanflr huvudet haha . tur att hon flyter lite iaf med puffarna ..

Båda barnen har somnat nu , så ja tänkte bara kolla lite snabbt på datan å sen sova själv . Börjat blanda halva halva med nummer 2 av ersättningen ( frn 4mån) till ceyda , så förhoppningsvis så sover hon ett tag nu .. Jag behöver sova iaf ! =)


M åker på måndag ..2 jääääääävla veckor .. har en sån ångest . - kan inte säga mkt men ja önskar han inte åkte. Av ego skäl - Han kommer ju få uppleva hur mkt som heslt , en bra resa kommer det bli  bara att jag vill slippa vara själv .. Ego skäl . !


vad har ni gjort idag ?



Elif var lite trött .. hahah


Jag .


Får passa på .. =)

Får passa på att uppdatera när barnen sover . =)
Mannen är på kryssning och ja känner att ja inte alls kommer sova bra inatt.  - Tänk när han åker till turkiet om 2 veckor .. I 2 veckor - kommer vara halvt död efter det .. Inte sova ordentligt och två underbara små monster =)´haha

Har vart och tagit hål i Ceydas öron - Blev super fint ..
Elif troooor ja håller på å växer ut det allra värsta . - Eller så e det för att hon inte mått så bra dom senaste dagarna som vi kunnat ha lugna och underbara dagara tillsammans .

Bada , leka utomhus e allt vi gör . Ibland önskar jag regn å då blire faktiskt regn - då passar vi på att leka inne , titta på Händige manny och städa å tvätta.

Än har det inte blivit någon diet ... sitterå kollar dieter med en skål ostbågar brevid mig . haha d passar ju skit bra.. Så skjuter på det . Vill så gärna gå ner det jag har kvar och jag ska göra det ! - det tar lite tid bara haha .


bildregn



Ceyda har vuxit på sig rejält .. Väger 7290g  haha . Riktig liten tjockis .
Böärjat blanda i nummer 2 av ersättningen i hennes , så hon blir mer mätt .

Elif fyller 2 om EN månad . d e sinnessjukt..
2 år ! - vart tog min lilla lilla tjej vägen ?

Får njuta av alla stunder vi får tillsammans . Tiden bara rinner iväg=)


Ha en fortsatt bra sommar .


Tvunget .

Under sommaren tar vi paus från allt . Det är för mkt att göra med båda barnen hemma hela tiden , försöka njuta av sol , bad , vänner och samtidigt hinna med att andas själv . Mkt stor skillnad från en till två och det är i dom här stunderna det märks . - MEN Vad jag är stolt över mina fina tjejer . Dom är mina hela hjärtan . Uppdaterar med sommar bilder osv när vi hinner . Ha en bra sommar :)

RSS 2.0